Σελίδες

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ '83

 Ερωτήσεις συνέντευξης από την αστρολόγο Μάρω Ιωαννίδου στα πλαίσια δημοσιογραφικής έρευνας για την υπόθεση των παιδιών του 83.

1Αγαπητή Κα Ιωαννίδου μιλήστε μας για τη σύνοδο των πλανητών που έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 82. Ποια τα χαρακτηριστικά της και πως αυτά αξιολογούνται αστρολογικά;

 

Μελετώντας τις όψεις των πλανητών του Αυγούστου του ’82 (περίοδος σύλληψης) βλέπουμε κάποιες σημαντικές συνόδους (στενές όψεις πλανητών) που καθορίζουν την "ποιότητα" των ψυχών που "κατέβηκαν" τότε. Οι ψυχές αυτές δείχνουν να προέρχονται από ενσαρκώσεις στις οποίες είχαν αφήσει το στίγμα τους στη γη και είχαν πολεμήσει για τα ιδανικά τους.


Κατά την προσωπική μου άποψη, ανά καιρούς "κατεβαίνουν" φωτισμένες ψυχές στη γη (που έχουν έρθει με αποστολή για το καλό της ανθρωπότητας). Στην προκειμένη περίπτωση, ίσως κατέβηκε μαζικά ένα κύμα ψυχών, με μία συγκεκριμένη αποστολή και κοινά τα περισσότερα αστρολογικά τους στοιχεία.

 

Ας δούμε το χάρτη της περιόδου σύλληψης (παίρνουμε σα γνώμονα το μέσον του μήνα):

 


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ: Στενή όψη Κρόνου - Πλούτωνα και Δία - Άρη (αν η σύλληψη έγινε κοντά σε αυτή την ημερομηνία). Επίσης, ο Νότιος Δεσμός βρίσκεται στον Αιγόκερω.

 

2. Με ποιον τρόπο επηρεάζεται η ανθρώπινη υπόσταση από μια συνοδό πλανητών;

 

Συνήθως, όταν οι πλανήτες κάνουν στενές όψεις μεταξύ τους εκλύονται έντονες ενέργειες. Παράλληλα, ενισχύονται τα χαρακτηριστικά των πλανητών και με αυτό τον τρόπο μπορεί να δημιουργηθούν πολυποίκιλες προσωπικότητες με πολλά χαρίσματα και ιδιότητες!

 

Τα άτομα με πολλές στενές όψεις στο ωροσκόπιό τους, γίνονται συνήθως, μονοδιάστατα και δίνουν έμφαση, κυρίως, σε ένα συγκεκριμένο τομέα (μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα ενεργητικά, παρορμητικά κ.λ.π. σε σχέση με αυτόν).

 

Ας δώσουμε ένα παράδειγμα, από τις συνόδους του Αυγούστου του '82:

 

Στενή όψη Κρόνου - Πλούτωνα στο Ζυγό. Ο Κρόνος "χρωματίζεται" από τον Πλούτωνα και παίρνει παράλληλα τις ιδιότητές του. Έτσι, έχουμε Κρόνο μεν στο Ζυγό, αλλά και στο Σκορπιό! Επίσης, στενή όψη Δία - Άρη στο Σκορπιό. Ο Άρης "χρωματίζεται" από το Δία και έτσι έχουμε Άρη  μεν στο Σκορπιό, αλλά και στον Τοξότη.

 

Να σημειώσουμε πως στις συνόδους, πάντα υπερισχύει ο εξωτερικός πλανήτης.

 

Τι είναι η καρμική Αστρολογία;

 

ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

 
Ο κλάδος αυτός σχετίζεται με τις πιο "εσωτερικές", μεταφυσικές πτυχές της Αστρολογίας.

Βασίζεται στη θεωρία της μετενσάρκωσης. Η θεωρία αυτή υποστηρίζει ότι η τωρινή μας ενσάρκωση δεν είναι η μοναδική. Έχουμε ήδη ζήσει στο παρελθόν, στα σώματα άλλων ανθρώπων και θα ενσαρκωθούμε και πάλι στο μέλλον. Ο σκοπός αυτής της σειράς μετενσαρκώσεων μας είναι η εξέλιξη της ψυχής μας. Χρειάζεται να αποβάλλουμε κάθε πάθος και αδυναμία μας, για να εξελιχτούμε. Για κάθε μάθημα που δεν έχουμε λάβει σε προηγούμενες ενσαρκώσεις μας, ερχόμαστε τώρα να το λάβουμε ξανά!


Μέσα από την καρμική ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου μας μπορούμε να προσδιορίσουμε τον τωρινό βαθμό εξέλιξης μας - στην μακριά αλυσίδα των μετεμψυχώσεων μας - και επιπλέον τα διάφορα "καρμικά χρέη" που έχουμε με τους ανθρώπους γύρω μας, τις καρμικές και μοιραίες σχέσεις μας κ.λ.π.

 

Ο ατομικός αστρολογικός μας χάρτης θεωρείται η "ταυτότητα" της ψυχής μας.


Δείχνει από τι είδους ενσαρκώσεις προερχόμαστε και τα μαθήματα που έχουμε έρθει να λάβουμε σε αυτή μας τη ζωή, για την εξέλιξή μας. Σ' ένα γενέθλιο ωροσκόπιο φαίνονται οι κλίσεις μας, τα ταλέντα μας και γενικά οι δυνατότητές μας. Θα μπορούσα να πω ότι είναι "γραμμένα" τα πρόσωπα και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη ζωή μας. Από εκεί και πέρα είναι καθαρά στο χέρι μας στο αν θα καλλιεργήσουμε τις προσωπικές μας σχέσεις και το αν θα εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες αυτές.

 

Υπάρχουν ορισμένα σημεία σε έναν γενέθλιο χάρτη, τα λεγόμενα καρμικά. Αυτά λειτουργούν σαν χρήσιμοι γνώμονες για τη μελέτη μας.

 

3. Ποιο το αστρολογικό προφίλ των ατόμων που γεννήθηκαν τον Απρίλιο του 83;

 

Στην περίοδο της γέννησης, τα άτομα αυτά δείχνουν να έχουν θυσιαστεί για τα πιστεύω τους και να έχουν υπάρξει φιλόσοφοι, νομοθέτες, καλλιτέχνες κ.α. Και στις δύο περιπτώσεις (περίοδος σύλληψης και γέννησης), βλέπουμε ότι οι ψυχές αυτές ίσως είχαν διεισδύσει στη βαθιά γνώση, τη μεταφυσική και την αλχημεία.

 

Ας δούμε το χάρτη της περιόδου γέννησης (παίρνουμε σα γνώμονα το μέσον του μήνα):

 


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ: Στενή όψη Δία - Ουρανού, Νότιου Δεσμού - Ποσειδώνα και Κρόνου - Πλούτωνα. Επίσης, ο Νότιος Δεσμός βρίσκεται στον Τοξότη.

 

Χρειάζεται να επισημάνουμε, επίσης, ότι τα άτομα, ανάλογα την ημερομηνία γέννησής τους, επηρεάζονται από δύο διαφορετικά ζώδια, Κριός - Ταύρος και διαφορετικές Σελήνες. Αν, για παράδειγμα, έχουν γεννηθεί κοντά στις 14 Απριλίου, η Σελήνη τους θα σχηματίζει μία επιπλέον στενή όψη με τον Ερμή ή στις 15 Απριλίου με το Χείρωνα κ.ο.κ.

 

Τα άτομα που θα έχουν τον Ήλιο τους στον Κριό να θα είναι πρωτοπόρα, πρωτότυπα και θα ανοίξουν νέους δρόμους. Τα άτομα που θα έχουν τον Ήλιο τους στον Ταύρο θα δημιουργήσουν γύρω τους συνθήκες ασφάλειας και σταθερότητας. Αυτό σημαίνει, πως η αποστολή τους πιθανό να έχει δύο κατευθύνσεις.

 

4. Κρίνετε πως η συγκεκριμένη χρονική περίοδος (82-83) παρουσιάζει έντονο αστρολογικό ενδιαφέρον? Αν ναι, για ποιο λόγο? Έχουν παρατηρηθεί ανάλογης σημασίας αστρολογικά φαινόμενα από τότε;

 

Η συγκεκριμένη χρονική περίοδος παρουσιάζει έντονο αστρολογικό ενδιαφέρον, λόγω των στενών όψεων που σχηματίζουν οι πλανήτες, όπως επίσης και των Δεσμών της Σελήνης (προέλευση ψυχής = Νότιος Δεσμός και αποστολή στη γη = Βόρειος Δεσμός). Ιδιαίτερα την περίοδο της γέννησης, ο Νότιος Δεσμός σχηματίζει στενή όψη με τον Ποσειδώνα. Η όψη αυτή δείχνει ότι οι ψυχές αυτές πιθανό να έρχονται ξανά για να συνεχίσουν μία αποστολή.  Τι σημαίνει αυτό... σημαίνει ότι επέλεξαν μία παρόμοια αποστολή σε σχέση με προηγούμενες ενσαρκώσεις τους, η οποία σχετίζεται με τη βοήθεια και την προσφορά προς το συνάνθρωπο.

 

Αν παρατηρήσουμε τις θέσεις των Νότιων Δεσμών της Σελήνης, θα δούμε ότι στην περίοδο της σύλληψης ο Νότιος Δεσμός βρισκόταν στον Αιγόκερω = παλαιά ψυχή, η οποία είχε αφήσει το στίγμα της στη γη και την περίοδο της γέννησης στον Τοξότη = ψυχή που είχε έρθει στη γη για να προσφέρει τη γνώση, την πνευματική καλλιέργεια και τη θρησκευτική πίστη.

 

Η περίοδος, πάντως, αυτή δεν είναι η μόνη. Έχουν παρατηρηθεί ανάλογα φαινόμενα ανά καιρούς, ειδικά μετά τη δεκαετία του 1950, όπου κατέβηκε στη γη μαζικά, ένα μεγάλο κύμα ψυχών, οι λεγόμενοι Εργάτες του φωτός.

 

Από την προσωπική μου έρευνα έχω καταλήξει στα εξής για τα άτομα αυτά (ανώτατες ψυχές και βοηθοί):

 

- Ηγέτες - στρατηγοί (είναι τα άτομα εκείνα που θα οργανώσουν το σχέδιο δράσης για τη σωτηρία της γης, μέσα από τη φωτισμένη καθοδήγηση των πνευματικών τους Οδηγών - Ουράνιων Σοφών και θα την οδηγήσουν στην αναγέννησή της).

 

- Εργάτες φωτός (είναι τα άτομα εκείνα που θα επιτελέσουν σημαντικά στο σχεδιασμό αυτό, μέσα από τη βοήθεια προς το κοινωνικό σύνολο και τις ανθρωπιστικές δραστηριότητες).

 

- Συμπαντικοί στρατιώτες - βοηθοί (είναι τα άτομα εκείνα που θα απαρτίσουν τις ομάδες δράσης, θα συντονίζουν και θα ελέγχουν τις καταστάσεις).

 

- Συμπαντικοί κλητήρες (είναι τα άτομα εκείνα που θα μεταφέρουν πληροφορίες, οι γραμματείς των ομάδων δράσης).

 

Οι ψυχές αυτές έχουν κατέβει στη γη για ένα και μοναδικό σκοπό, τη σωτηρία της ανθρωπότητας. Όλες, ανεξαιρέτως, είναι σημαντικές γιατί έχουν διαλέξει μία δύσκολη πορεία και ζωή, μια και νιώθουν ξένες σε τούτον εδώ τον τόπο....

 

5. Σχετίζετε τα παραπάνω αστρολογικά ζητήματα (με τις όποιες προεκτάσεις τους) με το γενικευμένο στο εξωτερικό φαινόμενο των Indigo Kids;

 

Τα Indigo Kids, υπάγονται στην παραπάνω κατηγορία. Ονομάστηκαν έτσι, λόγω του χρώματος της αύρας τους που είναι το ιώδες.

 

ΙΩΔΗΣ ΑΥΡΑ: Διαύγεια, ηρεμία, έντονος εσωτερικός κόσμος, τρυφερός, πιστός, εσωστρεφής, µε εσωτερικές αξίες, καλλιτεχνικός.

 

6. Πως αντιμετωπίζει η αστρολογία το φαινόμενο των Indigo; Ποια η δική σας προσωπική γνώμη;

 

Η Αστρολογία εξετάζει όλα τα φαινόμενα, βάσει του αστρολογικού χάρτη. Ο αστρολογικός μας χάρτης είναι η ταυτότητα της ψυχή μας.

 

Δείχνει από τι είδους ενσαρκώσεις προερχόμαστε και τα μαθήματα που έχουμε έρθει να πάρουμε σε αυτή μας τη ζωή, για την εξέλιξή μας. Σ' ένα γενέθλιο ωροσκόπιο φαίνονται οι κλίσεις μας, τα ταλέντα μας και γενικά οι δυνατότητές μας. Θα μπορούσα να πω ότι είναι "γραμμένα" τα πρόσωπα και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη ζωή μας. Από εκεί και πέρα είναι καθαρά στο χέρι μας στο αν θα καλλιεργήσουμε τις προσωπικές μας σχέσεις και το αν θα εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες αυτές.

 

Επάνω σε αυτό υπάρχει μία μικρή εξαίρεση. Θεωρώ πως τα άτομα που έχουν έρθει στη γη για μία συγκεκριμένη αποστολή έχουν μία προκαθορισμένη πορεία, σύμφωνα με το Συμπαντικό Σχέδιο. Εκεί, πιστεύω, πως η ελεύθερη βούληση είναι περιορισμένη.

 

7. Γνωρίζετε περιπτώσεις σημαντικών προσωπικοτήτων στην ανθρώπινη ιστορία των οποίων η γέννηση συνδέθηκε με σπάνιες συνοδούς πλανητών;

 

Γνωρίζω τέτοιες περιπτώσεις σημαντικών προσωπικοτήτων στην ανθρώπινη ιστορία. Όμως, υπάρχουν και άλλες, με διαφορετικούς πλανητικούς σχηματισμούς, εξίσου σημαντικούς. Σαν καρμική, παράλληλα, ερευνήτρια δίνω μεγαλύτερη έμφαση στα καρμικά σημεία (Ωροσκόπο, Μεσουράνημα, Δεσμοί της Σελήνης, Κλήρο της τύχης, Vertex και Κρόνο) και τις στενές όψεις που σχηματίζουν. Έχω μελετήσει αρκετά ενδιαφέροντα ωροσκόπια διασήμων με ανάλογες όψεις.

 

8. Μπορείτε να μας εκθέσετε την προσωπική σας άποψη πάνω στο θέμα των παιδιών του 83 βάσει των όσων έχετε διαβάσει;

 

 Η προσωπική μου άποψη επάνω στο θέμα των παιδιών του '83 βάσει της προσωπικής μου έρευνας και μελέτης είναι, πως οι αστρολογικές όψεις στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (σύλληψης και γέννησης) δεν είναι τυχαίες. Όπως ανέφερα και παραπάνω, οι σύνοδοι που σχηματίζονται εκλύουν έντονες ενέργειες και δημιουργούν πολυποίκιλες και χαρισματικές προσωπικότητες.

 

Ωστόσο, θα πρέπει να διευκρινίσω, ότι πιθανό να μην υπάγονται όλα τα άτομα στην κατηγορία των Εργατών του Φωτός. Πιστεύω, πως επιλέχθηκαν οι ημερομηνίες αυτές από το Συμπαντικό - Κοσμικό Σχέδιο σαν οι πιο κατάλληλες για την ενσάρκωση των αυτών των ατόμων.

 

Τώρα... ποια απ' όλα αυτά τα παιδιά υπάγονται στην κατηγορία αυτή... μόνο το μέλλον θα δείξει!



Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία της χώρας το πρώτο συγγραφικό έργο του Μηνά Παπαγεωργίου με τίτλο "Υπόθεση Παιδιά του 1983: Οι Έλληνες Indigo" (Εκδόσεις ΔΙΟΝ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου