Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΣΗΜΕΡΑ! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

Με την ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο γεμάτο με Αγάπη και Ειρήνη!


Όταν κάποτε... κάποιες μεγάλες ομάδες ψυχών αποσκίρτησαν από τη Θεϊκή, Συμπαντική ενέργεια και αποφάσισαν να γίνουν αυτόνομες, μη δυνάμενες να συντηρηθούν από την Πηγή, το πρώτο τους μέλημα ήταν να βρουν τρόπους για τραφούν και για να επιβιώσουν.

Έτσι, ξεχύθηκαν στο Σύμπαν και άρχισαν ψάχνουν τόπους για τροφή.

Μέσα, λοιπόν, σε αυτή την αναζήτηση... συνάντησαν και τη Γη.

Ήταν γι’αυτούς ένας βολικός χώρος για να εγκατασταθούν, μια και οι άγουρες ψυχές που την κατοικούσαν, δεν έδειχναν να διαθέτουν ιδιαίτερες αντιστάσεις.

Οι μέρες, τα χρόνια, οι αιώνες πέρασαν και αυτές εδραιώθηκαν για τα καλά, που μέσα από τις καταστάσεις που δημιούργησαν, απολάμβαναν ένα πλούσιο γεύμα.

Και φθάνουμε στις μέρες μας... με μία Γη να παραπαίει.

Η ανέχεια, η αγωνία, η κοινωνική ανισότητα, οι δανεισμοί, η πορνεία, η ασυδοσία και άλλα τόσα ιδιώματα της εποχή μας, έχουν δημιουργήσει ανθρώπους ζόμπι, χωρίς αντιστάσεις, μία έτοιμη και πολύ νόστιμη τροφή.

Ο περιορισμός του σεξ από Αγάπη και η αφθονία του σεξ, σαν τρόπος απόλαυσης, ήταν ακόμη ένα μέσον για να αφαιρέσουν από τους ανθρώπους τη μοναδική πηγή δύναμής τους, μέσα από το τσάκρας της βάσης.

Ο πλανήτης Γη άρχισε να χτυπάει κόκκινο!!!! Η καταστροφή του, μέσα από τη χαμηλή δόνηση που δημιουργήθηκε, οδήγησε το συμβούλιο των Σοφών του Σύμπαντος, να αναλάβει ενεργό δράση.

Το πρώτο, μεγάλο, μέλημά τους ήταν να βοηθήσουν τους κατοίκους του πλανήτη, όσο εξουθενωμένοι και αν ήσαν από εκείνα τα ενεργειακά βαμπίρ, να αποκτήσουν αντιστάσεις.

Κατέβηκε ένα μεγάλο κύμα εξελιγμένων ψυχών - διδασκάλων, που μέσα από την προσωπική τους εργασία, θα βοηθούσαν ενεργά σε αυτό το σκοπό... και παράλληλα, μέσα από τη δική τους δόνηση, θα ανέβαζαν και τη δόνηση του πλανήτη.

Το Σχέδιο επιθυμεί να εκδιώξει με κάθε τρόπο και μέσον αυτούς τους εισβολείς.

Ανεβαίνοντας η Γη από την τρίτη στην πέμπτη βαθμίδα, θα πάψει να είναι πια ένας πρόσφορος τόπος για τροφή.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΗΡΘΕ, ΟΜΩΣ, Η ΩΡΑ, ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου