ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ

(του Θωμά Γαζή. Εκδόσεις "Πύρινος κόσμος")


Ένα βιβλίο που από στόμα σε στόμα έγινε, με το πέρασμα των χρόνων, ιδιαίτερα δημοφιλές και αγαπητό. Η Αστρολογία των ανθρώπινων σχέσεων. Ανάλυση σχέσεων αισθηματικού, φιλικού, επιχειρηματικού χαρακτήρα. Ανάλυση όλων των πιθανών συνδυασμών όψεων - οικοθεσιών που μπορούν να προκύψουν.

Η Αστρολογία στην Τρίτη Χιλιετία

(του Θωμά Γαζή. Εκδόσεις "Πύρινος κόσμος")


ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

Τις τελευταίες δεκαετίες έχουν γίνει κοσμογονικές ανακαλύψεις στην Αστρολογία, τις οποίες το ελληνικό κοινό δεν είχε - για διάφορους λόγους - την ευκαιρία να γνωρίσει. Η σημαντικότερη από αυτές τις ανακαλύψεις είναι ότι το ωροσκόπιο (αν και αποτελείται από δεκάδες στοιχεία) επαναλαμβάνει διαρκώς την ίδια βασική «αρχή»!

Συνειδητοποιώντας το αυτό, η ερμηνεία ενός αστρολογικού χάρτη γίνεται απροσδόκητα απλή, αφού οι ιδιότητες του κάθε στοιχείου «ξεπηδούν» σχεδόν από μόνες τους (χωρίς στείρες αποστηθίσεις και ερμηνευτικά αδιέξοδα). Αυτή τη σύγχρονη, «ενωτική» και εξελιγμένη Αστρολογία σας παρουσιάζει «Η Αστρολογία στην Τρίτη Χιλιετία». Είναι ένα βιβλίο απαραίτητο τόσο για τον αρχάριο όσο και για τον προχωρημένο, για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν την εξελιγμένη Αστρολογία της καινούργιας χιλιετίας!

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 1983


Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία της χώρας το πρώτο συγγραφικό έργο του Μηνά Παπαγεωργίου με τίτλο "Υπόθεση Παιδιά του 1983: Οι Έλληνες Indigo" (Εκδόσεις ΔΙΟΝ)!

Το 2001 και υπό την εποπτεία της Ακαδημίας Αθηνών, πραγματοποιήθηκε μια πανελλαδική έρευνα σε όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Απρίλιο του 1983. Λίγο καιρό αργότερα, η δημοσιοποίηση των ερωτηματολογίων της έρευνας προκάλεσε σάλο εξ' αιτίας της περίεργης φύσης τους.

Στη συνέχεια το θέμα έλαβε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Κάποιοι μίλησαν για παρεμβάσεις σκοτεινών κέντρων που προσπάθησαν να εντοπίσουν παιδιά με χαρισματικές ικανότητες, άλλοι για αστρονομικά φαινόμενα που επηρέασαν τη φυσιολογία των παιδιών κατά τη στιγμή της σύλληψής τους, ενώ το φως της δημοσιότητας είδαν και άλλες ακόμη πιο περίεργες θεωρίες που σχετίζουν το γεγονός με την εμφάνιση των ξεχωριστών παιδιών Indigo.

Ποια όμως είναι η αλήθεια και ποιο πραγματικά ήταν το παρασκήνιο αυτού του προγράμματος;

Σήμερα, ο δημοσιογράφος και ερευνητής Μηνάς Παπαγεωργίου, καταθέτει μια πλήρη και εμπεριστατωμένη έρευνα σχετικά με την περιβόητη Υπόθεση των “Παιδιών του 83'”. Συνάντησε όλους τους υπεύθυνους, αναζητώντας την ουσία πίσω από τις υπερβολές και τις φήμες.

Στο βιβλίο αυτό θα διαβάσετε μαρτυρίες από παιδιά που συμμετείχαν στην πολύκροτη εκείνη έρευνα, αποκαλυπτικές συνεντεύξεις από πρωταγωνιστές της υπόθεσης και ειδικούς επιστήμονες, καθώς επίσης και τα ίδια τα πολυσυζητημένα ερωτηματολόγια που μοιράστηκαν στα σχολεία το 2001.

10 Ειδικοί καταθέτουν τις απόψεις τους!

- Γιάννης Φουράκης (συγγραφέας - ερευνητής)
- Χρύσα Μπακούλα (υπεύθυνη προγράμματος)
- Νικόλαος Σπύρου (αστροφυσικός ΑΠΘ)
- Μαρία Τζάνη (καθηγήτρια Παιδαγωγικού τμ. Παν/μίου Αθηνών)
- Κώστας Χαρδαβέλλας (δημοσιογράφος)
- Κατερίνα Γιώτη (βιολόγος)
- Γιώργος Ιωαννίδης (ψυχολόγος – αρχισυντάκτης περιοδικού Mystery)
- Μάρω Ιωαννίδου (αστρολόγος)
- Μιχάλης Καλόπουλος (συγγραφέας - πρόεδρος Συνδέσμου Σκεπτικιστών Ελλάδας)
- Θανάσης Βέμπος (ερευνητής – δημοσιογράφος – συγγραφέας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου