Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ


(της Μάρως Ιωαννίδου)

Ο κλήρος της τύχης θεωρείται σαν ένα τυχερό σημείο σε ένα ωροσκόπιο.

Προκύπτει από τη σύνθεση των τριών βασικών στοιχείων ενός ωροσκοπίου (Ήλιου - Σελήνης - Ωροσκόπου).

Ανάλογα το ζώδιο και τον Οίκο που βρίσκεται, δείχνει τα πράγματα και τις καταστάσεις εκείνες που μας ζωογονούν, μας ευχαριστούν και μας δίνουν χαρά.

Συνήθως, σχετίζεται (μαζί με τον Ωροσκόπο, το Νότιο Δεσμό και το Μεσουράνημα) με τις καρμικές μας καταβολές.


ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΖΩΔΙΑ - ΟΙΚΟΙ

Ο κλήρος της τύχης στον Κριό ή στον Πρώτο Οίκο σημαίνει, ότι η ανεξαρτησία και η δράση σου δίνουν χαρά. Γενικά, νιώθεις ολοκληρωμένη όταν πετυχαίνεις τους στόχους σου.

Ο κλήρος της τύχης στον Ταύρο ή στο Δεύτερο Οίκο σημαίνει, ότι η σταθερότητα, η ασφάλεια σου δίνουν χαρά. Επίσης, κοντά στη φύση νιώθεις ειρήνη και ηρεμία.

Ο κλήρος της τύχης στους Διδύμους ή στον Τρίτο Οίκο σημαίνει, ότι η μάθηση, η γνώση και η επικοινωνία σου δίνουν χαρά.

Ο κλήρος της τύχης στον Καρκίνο ή στον Τέταρτο Οίκο σημαίνει, ότι νιώθεις χαρά όταν έρχεται σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και μέσα από καινούργια ξεκινήματα.

Ο κλήρος της τύχης στο Λέοντα ή στον Πέμπτο Οίκο σημαίνει, ότι οι δημιουργικές ασχολίες σου δίνουν χαρά και έμπνευση.

Ο κλήρος της τύχης στην Παρθένο ή στον Έκτο Οίκο σημαίνει, ότι η δουλειά, η εξυπηρέτηση και η οργάνωση δίνει χαρά στη ζωή σου.

Ο κλήρος της τύχης στο Ζυγό ή στον Έβδομο Οίκο σημαίνει, ότι νιώθεις χαρά όταν δημιουργείς αρμονικές και σωστές προσωπικές σχέσεις και βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο.

Ο κλήρος της τύχης στο Σκορπιό ή στον Όγδοο Οίκο σημαίνει, ότι η αναγέννηση των προσωπικών σου αξιών σου δίνει χαρά.

Ο κλήρος της Τύχης σου στον Τοξότη ή στον Ένατο Οίκο σημαίνει, ότι για σένα η ζωή σου θα είναι γεμάτη, όταν τη ζεις στο έπακρο. Θα νιώθεις ευχαρίστηση μέσα από την ελευθερία και την περιπέτεια.

Ο κλήρος της τύχης στον Αιγόκερω ή στο Δέκατο Οίκο σημαίνει, ότι νιώθεις χαρά όταν επιτυγχάνεις τους στόχους σου και τις φιλοδοξίες σου και όταν συγκροτείς το "εγώ" σου και δομείς τις εσωτερικές σου αξίες.

Ο κλήρος της τύχης στον Υδροχόο ή στον Ενδέκατο Οίκο σημαίνει, ότι νιώθεις χαρά μέσα από την ελευθερία την ανεξαρτησία και τις ανθρωπιστικές δραστηριότητες.

Ο κλήρος της τύχης στους Ιχθείς ή στο Δωδέκατο Οίκο σημαίνει, ότι οι πνευματικές ασχολίες και η προσφορά προς το συνάνθρωπο σου δίνουν χαρά.


Μία πολύ ωραία μελέτη του Robert Hand μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

http://astrologix.de/artikel/rhand/rpof1.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου